• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ірина Лукашова - переможець обласного конкурсу малюнків

Ірина Лукашова - переможець обласного конкурсу малюнків

2018-10-23

/Files/images/IMG-5c115bc7f622c7f41d8e4f45aaf21849-V.jpg ІРИНА ЛУКАШОВА

20 жовтня 2018 року в Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс малюнків в техніках живопис, графіка, комп’ютерна графіка на військово-патріотичну тематику. У заході взяли участь вихованці Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості Дарина Стаднік, шацька гімназистка, та Ірина Лукашова, світязька школярка. Дівчата виконували малюнки з уяви в техніці живопису та графіки.

В конкурсі брали участь 18 команд з районів, міст, об’єднаних територіальних громад області, які представили 51 учасника. Конкурсне журі відмітило високу підготовку дітей та обрало по 3 переможці в різних техніках.

Графічна робота Ірини Лукашової «Ми козацького роду» здобула ІІІ місце. Вітаємо вихованку та керівника гуртків БДЮТ Ірину Вензловську з перемогою!

А організатори конкурсу всім бажають досягти в житті бажаних вершин та ніколи не забувати про те, що немає межі вдосконаленню таланту.

Приємним доповненням заходу став подарунок від організаторів — розваги на ковзанці, тож вихованці відновили власні сили в активному відпочинку.



/Files/images/учасники комп’ютерної графіки.jpgУчасники комп’ютерної графіки

Кiлькiсть переглядiв: 396