• Розмір шрифту:
  • A+
  • А
  • A-
ШАЦЬКИЙ БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ
picture one picture two picture three picture four

День Святого Миколая

З перших днів грудня повітря наповнюється передчуттям свята, яке дарує відчуття таємниці і чарівної казки. Це чарівне свято приходить в наш дім разом зі Святим Миколаєм дарує радість не тільки дорослим, а особливо дітям, адже цей святий вважається захисником і покровителем всіх дітей світу. 6 грудня веселе свято відбулось у Шацькому Будинку дитячої та юнацької творчості. Такий захід завжди викликає багато позитивних емоцій, радості,доброти , щедрості та любові до оточуючих нас людей. Діти дикламували вірші,співали, танцювали.

/Files/images/distantsyne_navchannya/photo_2023-12-11_15-38-18 (2).jpg


Міжнародний день миру

21 вересня вихованці гуртка «Рослини – символи України» (кер. Світлана Скірак) відзначили міжнародний День миру. Саме зараз, коли наша держава бореться за своє мирне існування, свято набуло особливого значення.

/Files/images/distantsyne_navchannya/20230921_144817.jpg


Переможці конкурсу ім. Корсака

Діти Шацької громади побували на літературній імпрезі у Волинському музеї сучасного українського мистецтва. Саме тут 15 вересня у колі поціновувачів вишуканої літератури відбулось вручення літературної премії імені Івана Корсака

/Files/images/distantsyne_navchannya/IMG_20230915_183546.jpg


/Files/images/distantsyne_navchannya/images.jpg


З турботою про птахів

У травні підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Годівничка», спрямованого на ціннісне ставлення до біорізноманіття, проведення просвітницької роботи і практичних дій з охорони та збереження орнітофауни. В ньому взяли участь природолюби з 8 територіальних громад (в тому числі Шацької) та Волинського обласного еколого-натуралістичного центру.

/Files/images/distantsyne_navchannya/photo_2023-05-19_15-20-39.jpg


В Шацьку відбувся захід, присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї

У травні, коли Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці та радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві та відзначають День Матері.

Шацький Будинок дитячої та юнацької творчості взяв участь у благодійній ярмарці де продавали солодощі, вироби декоративно-прикладного мистецтва; проводили «Аквагрим» де діти залюбки підходили і вибирали для себе відповідний малюнок.

/Files/images/distantsyne_navchannya/photo_2023-05-18_08-46-13.jpg


Управління Державної служби якості освіти у Волинській області надає консультації

У період воєнного стану управління продовжує розглядати звернення громадян, батьків, педагогів, консультувати керівників закладів освіти й представників органів управління освітою місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування з питань забезпечення доступної та якісної освіти, спільно долати виклики, перед якими стоїть наша країна в час війни.


"Небесна Сотня - перші Герої російсько-української війни"

Цей День відзначається щороку 20 лютого згідно з указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Саме в ці дні під час Революції гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піка. Із 18 по 20 лютого на Майдані загинуло найбільше людей – 78 осіб, після 20 лютого від поранень померло ще понад 20 протестувальників. Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську незалежність – до Небесної Сотні

Україна — країна сильних і незламних людей. Країна вільних і хоробрих героїв. Героїв, що дев'ять років тому під час Революції Гідності, ризикуючи життям, захистили європейський вибір нашої держави.

Український народ вистоїть і відстоїть демократичні цінності зараз. Вічна пам'ять Небесній сотні. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за вільну Україну.

/Files/images/distantsyne_navchannya/nebesna-sotnia_2.jpg


«100 листів для захисників»

До дня Соборності була організована акція «100 листів для воїнів»: напиши свій лист подяки для солдата, а ми передамо його для бійців на передовій.

Вихованці гуртків подарували частинку свого внутрішнього тепла тим, хто щодня бореться на лінії фронту за свободу, єдність та неподільність України.

Нехай ці листи стануть для наших захисників мотивацією, нагадуванням про те, що їх чекають вдома, та оберегом, який допоможе пройти крізь темні часи.

/Files/images/distantsyne_navchannya/изображение_viber_2023-02-01_15-14-58-529.jpg


/Files/images/distantsyne_navchannya/Голодомор-816x408.jpg

«90 років тому попередники путінського режиму, приспішники Сталіна вчинили в Україні Голодомор, загубивши мільйони життів українців. Нині рашисти переслідують ту саму мету – геноцид Українського народу. За дев’ять місяців повномаштабної війни ми побачили: країна-агресор хоче знищити нашу ідентичність, культуру та мову. Щоб запобігти повторенню таких трагедій і злочинів минулого, маємо берегти пам’ять про тих, хто став жертвою, та боротися проти тих, хто продовжує злочини проти людства»


/Files/images/distantsyne_navchannya/day_of_dignity_and_freedom_2017.jpg


/Files/images/distantsyne_navchannya/den-ukrayinskoyi-pysemnosti-800x445.jpg

/Files/images/distantsyne_navchannya/999-1.jpg


Наші вихованці --

переможці обасного конкурсу «Знай і люби свій край»

За підсумками обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» перемогу здобули вихованки Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості, шацькі гімназистки. Відразу два перших місця отримали Дарина Склезь та Єва Хомяк.

Цьогоріч до заходу долучились учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 36 територіальних громад Волині. Конкурсанти представили 233 роботи у 22 номінаціях і продемонстрували неабиякі творчі здібності, високу виконавську майстерність та любов до свого рідного краю.

Вихованки Дарина та Єва представили роботи «Овечка-красуня» в номінації “М’яка іграшка” та “Скринька бажань” в номінації “Живопис”. Дівчата займаються на гуртку «Акварелька» (керівник Олени Козак).

Щиро радіємо успіхам вихованок та бажаємо їм результативного втілення нових креативних ідей.

Олена КОЗАК,

керівник гуртків Шацького БДЮТ


/Files/images/distantsyne_navchannya/13-20(1).jpg

/Files/images/distantsyne_navchannya/na-sajt-2.png


/Files/images/1600955495-2836.jpg

/Files/images/1600955495-7357.jpg


25 вересня -- день Позашкілля З ДНЕМ ПОЗАШКІЛЛЯ!!!/Files/images/big-tvorchist_1.jpg

Дорогі наші колеги – працівники позашкільної освіти! Щиро вітаємо Вас, батьків та вихованців-гуртківців із Днем Позашкілля!

Ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву та пізнання нового. Саме до вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

Тож нехай життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізовувати задумане допоможуть вирішити найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи неодмінно увінчаються успіхом.


Новини

Опитування

Як Вам наш сайт?

Календар

Попередня Липень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031